Byta bil - Vi hjälper dig byta in din bil

Våra kunder säger

Letar du efter en pålitlig och professionell bilfirma för att underlätta ditt bilbyte? Då har du kommit till rätt ställe. På DAAL Bil förstår vi vikten av att byta bil och att göra det till en smidig och stressfri upplevelse. Vi är stolta över att erbjuda en bred variation av bilar vilket hjälper dig att byta din befintliga bil mot en nyare, mer passande modell som uppfyller dina behov och önskemål.

Varför byta bil hos DAAL Bil?

- Brett utbud av kvalitetsbilar: Vi erbjuder ett brett utbud av noggrant utvalda begagnade bilar av olika märken och modeller. Oavsett om du är ute efter en familjebil, en sportig cab eller en miljövänlig hybrid, har vi det du behöver.

- Smidig inbytesprocess: Vi förstår att det kan vara överväldigande att byta bil, särskilt när det gäller att sälja din nuvarande bil. Vi erbjuder en snabb och smidig inbytesprocess, där vi bedömer din befintliga bil och erbjuder dig ett konkurrenskraftigt pris för att göra det enklare för dig att komma vidare till din nästa bil.

- Personlig rådgivning: Varje bilbyte är unikt, och vi tror på att erbjuda skräddarsydd rådgivning för att matcha dina individuella behov och preferenser. Våra kunniga bilrådgivare finns tillgängliga för att lyssna på dina önskemål och hjälpa dig att hitta den perfekta bilen för dig.

- Finansiering: Att byta bil innebär ofta att man behöver överväga finansieringsalternativ. Vi samarbetar med pålitliga finansieringspartners för att erbjuda förmånliga lösningar till våra kunder. Våra experter hjälper dig att hitta det bästa alternativet som passar din ekonomi och ger dig en smidig övergång till din nya bil.

- Kvalitetssäkrade bilar: Vi lägger stor vikt vid att erbjuda högkvalitativa bilar till våra kunder. Alla våra begagnade bilar genomgår en noggrann kontroll och service innan de erbjuds till försäljning för att säkerställa att de uppfyller våra strikta kvalitetsstandarder. Du kan vara trygg med att du får en pålitlig och välskött bil när du väljer att byta till en bil hos oss.

Hur fungerar det att byta bil?

Att byta bil kan verka som en komplicerad process, men hos oss på DAAL Bil kan du vara säker på att det blir en smidig och enkel upplevelse. Vi är dedikerade till att göra ditt bilbyte så problemfritt som möjligt. 

Steg 1 - Utforska vårt breda utbud: Besök vår hemsida eller showroom för att se vårt kvalitetsutbud av begagnade bilar. Vi har olika märken och modeller som passar olika behov och preferenser. Våra kunniga bilrådgivare finns tillgängliga för att guida dig och svara på dina eventuella frågor.

Steg 2 - Värdering av din befintliga bil: Kontakta oss för en kostnadsfri och opartisk värdering av din bil. Vi bedömer skick, miltal, ålder och marknadspris för att erbjuda ett konkurrenskraftigt pris vid bilbytet. Klicka här för att skicka in din kostnadsfria värdering!

Steg 3 - Hitta rätt bil för dig: Våra bilrådgivare hjälper dig hitta en perfekt bil som matchar dina behov, preferenser och budget. Vi tar hänsyn till bränsleeffektivitet, utrustning och köregenskaper för att säkerställa att du blir nöjd med din nya bil.

Steg 4 - Finansieringsalternativ: Våra finansieringsexperter hjälper dig hitta den bästa finansieringslösningen för din valda bil. Vi samarbetar med pålitliga finansieringspartners för förmånliga räntor och flexibla villkor. Vi tar hand om det administrativa arbetet.

Steg 5 - Byte av bil: Vi tar hand om överföring av ägandeskap och registrering av den nya bilen. Alla dokument och formaliteter hanteras korrekt för att göra processen smidig för dig.

Steg 6 - Leverans av din nya bil: Vi ordnar leverans av din nya bil till din adress eller för avhämtning vid vårt showroom. Bilen levereras i perfekt skick för att du ska vara helt nöjd med ditt bilbyte.

Kan jag byta in en bil som jag har lån på?

Absolut! Det är möjligt att byta in en bil som du har lån på. Att ha ett pågående lån på din befintliga bil behöver inte vara ett hinder för att genomföra ett bilbyte. 

Har du ett billån är det förmånligt och smidigt att byta bil hos en bilhandlare eftersom vi kan på ett enkelt sätt ordna alla administrativa delar med att lösa in lån och hjälpa dig skaffa ett nytt till din nya bil.


Om du har en bil med billån är det svårt att sälja till en privatperson. Det enda sättet att genomföra affären är att långivaren måste skriva över de befintliga lånen på den nya köparen. Det är inte många privatpersoner som kan tänka sig göra en sådan affär och därav är det enklare att göra hela inbytesprocessen hos en bilhandlare. 

Genomför hela bilaffären på ett och samma ställe

På DAAL Bil kan du genomföra hela din bilaffär på ett och samma ställe, vilket gör processen smidig och bekväm för dig. Med vårt helhetskoncept kan du byta bil, få finansiering och ordna leveransen av din nya bil, allt på samma plats. Vi hjälper med allt från att ge dig en seriös värdering på din nuvarande bil, lösa in eventuella lån, hjälpa dig hitta din nästa bil och leverera bilen direkt till din dörr.

Spara tid och besvär när du ska byta bil samtidigt som du får till en riktigt bra affär. Börja med en kostnadsfri värdering på din bil! 

Köper ni in alla bilar?

Vi köper din bil oavsett märke eller modell. Däremot jobbar vi främst med bilar som max är 10 år gamla och gått mindre än 18 000 mil.

Löser ni mitt befintliga billån?

Ja, vi löser eventuella lån på din bil och betalar ut resterande belopp direkt till ditt konto.

Hur hämtar ni min bil?

Vi hämtar upp din bil inom hela Sverige helt kostnadsfritt. När du du har godkänt vårt bud planerar vi in en upphämtningstid.

Löser ni min företagsleasing?

Ja, vi löser din leasing av din tjänstebil. Olika banker har olika villkor. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Behöver jag städa och tvätta bilen?

Nej, det fixar vi!

Gör ni avdrag för skador?

Vi kan behöva göra mindre avdrag för skador men om de redan finns i beskrivningen av bilen kommer de vara inräknade i budet. Vi tar alltid hänsyn till bilens ålder och accepterar visst slitage.

Får jag lämna bilen hos er?

Självklart!

Behöver jag göra några förberedelser?
  1. Ha samtliga bilnycklar redo

  2. Ha tillgång till det gula registreringsbeviset från Transportstyrelsen (om bilen inte är leasad)

  3. Packa in den extra hjuluppsättningen i bagageutrymmet