Bilfinansiering

DAAL Bil erbjuder finansiering i samarbete med DNB Finans, som är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. Finansieringsalternativet är en av marknadens bästa och har en förmånlig ränta . Privatpersoner under 65 år samt egenföretagare får dessutom fritt låneskydd under de tre första månaderna.

Om du redan vet hur en bilfinansiering går till kan du besöka sidan Sälj bil för att få din bil värderad. Givetvis förbinder du dig inte till att sälja din bil genom att fylla i och skicka dina uppgifter till oss.

Bra att veta om bilfinansiering

  1. Tänk över vilken kostnad som känns rimlig för dig. För att få en uppfattning finns det tre saker att ta hänsyn till: kontantinsats, månadsbetalning och restvärde. Vi hjälper dig mer än gärna med beräkningen.

  2. Att ta ett lån kan vara det mest ekonomiskt fördelaktiga. Räntekostnader upp till 100 000 kronor per år är avdragsgillt i deklarationen och du slipper binda upp större summor.

  3. Räkna på bilens andrahandsvärde. Då slipper du onödiga överraskningar som restskuld den dagen du ska köpa en ny bil. Även här kan vi hjälpa till med beräkningen.

  4. Att ha en helförsäkring är ett krav för att få teckna billån. Om du köper en nyare bil räcker det med halvförsäkring eftersom nyare bilar oftast har en vagnskadegaranti de första tre åren. Halvförsäkringen och vagnskadeförsäkringen kompletterar varandra och räknas som helförsäkring.

  5. Billån kan bara tecknas om du köper bilen av auktoriserad bilhandlare, som oss på DAAL Bil. Du kan inte ta billån om du planerar att köpa av en privatperson.

Mer om bilfinansiering, kontakta oss på: 08-55109320 eller info@daalbil.se