Verkstad

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!

Våra kunder säger

Skicka din förfrågan

Service

Är du i behov av service? Att underhålla sin bil enligt tillverkarens rekommenderade serviceintervall är av yttersta vikt för att säkerställa en problemfri körning mellan servicetillfällena. Boka enkelt din nästa service hos oss genom att fylla i formuläret nedan!

Reparation

Lita på oss när det kommer till att reparera din bil. Vi är experter på att felsöka och åtgärda problem med alla bilmodeller. Med vårt engagerade och erfarna team av mekaniker kan du vara säker på att du lämnar din bil i trygga händer. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för tidsbokning!

Samarbetspartner

Vi erbjuder inte bara kvalitativ service och reparation, vi är också den perfekta samarbetspartnern för ditt företag. Låt oss hålla ditt företag rullande. Är du partner? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för tidsbokning!

Vi på DAAL Bil tror på att laga det som är trasigt - för att få din bil att rulla längre.

Oavsett om din bil behöver en reparation som ligger utanför serviceschemat eller om det handlar om att åtgärda en anmärkning från besiktningen, är vi här för att hjälpa dig.

Med vår enkla onlinebokning kan du snabbt och enkelt ange vad som är fel på din bil. Vi kommer sedan att ringa dig inför verkstadsbesöket för att diskutera möjliga problem och hitta en tid som passar dig på vår verkstad.

Våra erfarna servicetekniker är utbildade för att identifiera och lösa problem på din bil så snabbt och effektivt som möjligt. Vi förklarar alltid de möjliga felen och kostnaderna innan du kommer till verkstaden för att du ska ha en tydlig uppfattning om vad som behöver åtgärdas och vad det kommer att kosta.

Så låt DAAL Bil ta hand om din bil. Vi ser till att den lever längre och rullar på vägarna i många år framöver.