Tesla

Tesla är ett amerikanskt bilmärke som grundades 2003 och är specialiserade på elektriska bilar. Tesla-bilar är kända för sin höga prestanda, imponerande räckvidd och tekniskt avancerade funktioner.

Tesla-bilar passar bra för personer som söker en bil med avancerad teknologi och hög prestanda. De är också idealiska för personer som är engagerade i miljöfrågor och vill minska sin klimatpåverkan. Tesla-bilar har en lång räckvidd och snabba laddningstider, vilket gör dem till en populär bil bland personer som reser mycket.

Tesla-bilar är också populära bland personer som letar efter en bil med innovativ teknik och avancerade funktioner. De är utrustade med en rad olika tekniska funktioner, inklusive självkörande funktioner och en stor pekskärm som gör det lätt att kontrollera bilens funktioner.

Tesla-bilar är vanligtvis prissatta högre än andra bilmodeller, vilket gör dem till en populär bil bland personer med högre inkomster. De är också populära bland teknikentusiaster och personer som är intresserade av att använda den senaste tekniken.

Våra kunder säger

Sälja din Tesla?

Snabb värdering online
Fri upphämtning inom hela sverige
Pengar på kontot direkt

Hur många mil har bilen gått?
Hur är det invändiga skicket på bilen?
Hur är det utvändiga skicket på bilen?
Hur är bilens servicehistorik?
Vilka hjultyper ingår?
Hur många nycklar har bilen?
Är det något mer du vill att vi ska veta om din bil som kan påverka värderingen?
Ange dina kontaktuppgifter så att vi kan återkomma med ett bud.