Suzuki

Suzuki är ett japanskt bilmärke som grundades 1909 och har sedan dess varit känt för sina pålitliga och prisvärda bilar. Suzuki erbjuder en bred produktlinje som omfattar allt från små stadsbilar till större SUV:ar och crossover-modeller.

Suzukis bilar är särskilt populära bland yngre bilköpare och de som letar efter prisvärda och praktiska bilar med god bränsleekonomi. De mindre modellerna, såsom Suzuki Swift och Suzuki Ignis, är utmärkta val för studenter, unga familjer och förstagångsköpare som vill ha en bil som är enkel att köra och parkera i stadsmiljöer.

För de som behöver en större bil finns Suzuki Vitara och Suzuki S-Cross som erbjuder mer utrymme och flexibilitet. Dessa modeller passar bra för småbarnsfamiljer och personer som reser mycket och behöver ett rymligt bagageutrymme.

Suzuki är också känt för sin pålitlighet och kvalitet. De flesta av Suzukis modeller har ett högt betyg för pålitlighet och är kända för att ha en låg driftskostnad. Detta gör Suzuki till ett bra val för de som söker en bil som håller länge och inte kräver mycket underhåll.

Suzuki är också känt för sin avancerade teknologi och innovativa design. Bland annat har de utvecklat mildhybrid-teknik som är en avancerad bränslesparande teknik som hjälper till att minska bränsleförbrukningen och därmed utsläppen. Denna teknik har implementerats i flera av Suzukis modeller, inklusive Swift och Ignis.

Våra kunder säger

Sälja din Suzuki?

Snabb värdering online
Fri upphämtning inom hela sverige
Pengar på kontot direkt

Hur många mil har bilen gått?
Hur är det invändiga skicket på bilen?
Hur är det utvändiga skicket på bilen?
Hur är bilens servicehistorik?
Vilka hjultyper ingår?
Hur många nycklar har bilen?
Är det något mer du vill att vi ska veta om din bil som kan påverka värderingen?
Ange dina kontaktuppgifter så att vi kan återkomma med ett bud.