Bilar till salu > Polestar

Polestar

Polestar är ett relativt nytt bilmärke som har tagit marknaden med storm sedan dess lansering 2017. Polestar är ett självständigt märke, men det är en del av Volvo-koncernen, vilket innebär att bilar som tillverkas av Polestar har en mycket hög kvalitetsstandard. Polestar har positionerat sig som en innovativ och modern bilproducent som fokuserar på att skapa lyxbilar med hög prestanda och goda miljövärden.

Polestar riktar sig till en kundgrupp som är intresserad av högpresterande bilar med modern design och miljövänliga egenskaper. Polestar erbjuder en helt elektrisk lineup av bilar som är avsedda för kunder som vill minska sin miljöpåverkan. Polestar 1 är ett plug-in hybridfordon som kombinerar en elmotor med en fyrcylindrig bensinmotor, vilket ger föraren en kombination av prestanda och bränsleeffektivitet. Polestar 2 är en helt elektrisk bil med en räckvidd på upp till 500 km. Båda modellerna har avancerade tekniska funktioner och en modern interiör med högkvalitativa material.

Polestar's kundgrupp är också de som uppskattar en premiumupplevelse när det gäller fordonsägande. Polestar har en innovativ modell för bilköp som inkluderar en prenumerationstjänst. Kunderna kan hyra en Polestar-bil för en fast månatlig avgift som inkluderar försäkring, underhåll och reparationer. Denna modell passar till kunder som söker en smidig och enkel bilägandeupplevelse utan de typiska utmaningarna som är förknippade med att äga en bil.

Våra kunder säger

Sälja din Polestar?

Snabb värdering online
Fri upphämtning inom hela sverige
Pengar på kontot direkt

Hur många mil har bilen gått?
Hur är det invändiga skicket på bilen?
Hur är det utvändiga skicket på bilen?
Hur är bilens servicehistorik?
Vilka hjultyper ingår?
Hur många nycklar har bilen?
Är det något mer du vill att vi ska veta om din bil som kan påverka värderingen?
Ange dina kontaktuppgifter så att vi kan återkomma med ett bud.