Bilar till salu > Peugeot

Peugeot

Peugeot är en fransk biltillverkare som grundades 1810. De är kända för att tillverka stilrena och eleganta bilar med hög kvalitet. Peugeot har ett brett utbud av bilmodeller som passar olika kundgrupper.

Peugeot är ett varumärke som passar för personer som söker en bil med en kombination av stil, komfort och teknologi. Deras modeller är kända för sin eleganta design och hög kvalitet på inredningen. Peugeot är också känt för att använda den senaste teknologin i sina bilar, inklusive deras senaste modell som har utrustats med en digital instrumentpanel och touchskärm för att styra bilens funktioner.

Peugeot är också ett varumärke som passar för personer som söker en mer miljövänlig bil. De har utvecklat en rad miljövänliga motorer, inklusive elektriska och hybridbilar. Deras elektriska bilmodell, e-208, har vunnit flera utmärkelser och är känd för sin effektivitet och låga koldioxidutsläpp.

Peugeot passar också för personer som söker en mindre bil, som är lätt att manövrera i stadsmiljöer. Deras modell 108 är en kompakt bil som passar perfekt för stadskörning. Denna modell är också känd för sin höga bränsleeffektivitet, vilket gör den idealisk för personer som söker en bil med låg bränsleförbrukning.

Peugeot passar också för personer som söker en familjebil med hög kvalitet och säkerhet. Deras modell 5008 är en stor SUV som rymmer upp till sju personer och är utrustad med den senaste teknologin för att säkerställa en säker körupplevelse. Denna modell har också utrustats med en rad olika funktioner för att öka komforten, som tredje radens klimatanläggning och panoramatak.

Våra kunder säger

Sälja din Peugeot?

Snabb värdering online
Fri upphämtning inom hela sverige
Pengar på kontot direkt

Hur många mil har bilen gått?
Hur är det invändiga skicket på bilen?
Hur är det utvändiga skicket på bilen?
Hur är bilens servicehistorik?
Vilka hjultyper ingår?
Hur många nycklar har bilen?
Är det något mer du vill att vi ska veta om din bil som kan påverka värderingen?
Ange dina kontaktuppgifter så att vi kan återkomma med ett bud.