Nissan

Nissan är ett japanskt bilmärke som grundades år 1933 och som idag är en av världens största tillverkare av bilar. Nissan har ett brett utbud av bilmodeller som passar olika kundgrupper.

Nissan är ett varumärke som passar för personer som söker en bil med hög kvalitet till ett rimligt pris. Deras modeller är kända för att vara tillförlitliga och ha bra prestanda. Nissan har också utvecklat en rad olika teknologier för att öka säkerheten och förbättra körupplevelsen, som exempelvis deras intelligent driving system som ger föraren en bättre överblick över trafiken.

Nissan passar också för personer som söker en bil med hög bränsleeffektivitet. Deras modeller har utvecklats med fokus på att minska bränsleförbrukningen och utsläppen, och Nissan har också utvecklat elektriska och hybridbilar.

Nissan är också känt för att tillverka sportbilar, som exempelvis deras ikoniska GT-R som är en av de mest eftertraktade sportbilarna på marknaden. Dessa modeller passar för personer som söker en bil med hög prestanda och som gillar att köra sportiga bilar.

Nissan passar också för personer som söker en bil som är lämplig för familjen. Deras modeller är rymliga och har utrustats med en rad olika funktioner för att öka komforten, som exempelvis en bekväm förarstol, automatisk klimatanläggning och en rymlig bagageutrymme.

Våra kunder säger

Sälja din Nissan?

Snabb värdering online
Fri upphämtning inom hela sverige
Pengar på kontot direkt

Hur många mil har bilen gått?
Hur är det invändiga skicket på bilen?
Hur är det utvändiga skicket på bilen?
Hur är bilens servicehistorik?
Vilka hjultyper ingår?
Hur många nycklar har bilen?
Är det något mer du vill att vi ska veta om din bil som kan påverka värderingen?
Ange dina kontaktuppgifter så att vi kan återkomma med ett bud.