Iveco

Iveco är en italiensk tillverkare av kommersiella fordon som grundades 1975. Företaget specialiserar sig på tillverkning av lastbilar, bussar och specialfordon som används inom olika industrier och för transport av varor och människor. Iveco har en stark närvaro i Europa, Mellanöstern och Latinamerika och är välkänt för sina högpresterande och hållbara fordon.

Iveco passar främst bra för företag och organisationer som är i behov av högpresterande och pålitliga fordon för sina verksamheter. Detta inkluderar transportföretag, byggföretag, kommunala myndigheter, militären och räddningstjänsten. Iveco har ett brett utbud av lastbilar och transportfordon med olika kapaciteter, lastnings- och lossningsegenskaper och motoralternativ för att passa olika behov.

För transportföretag som är i behov av lastbilar med hög lastkapacitet och bränsleeffektivitet, är Iveco Stralis en populär modell. Stralis har en aerodynamisk design som gör att bränsleförbrukningen minskar, vilket i sin tur leder till minskade driftskostnader. Modellen finns också i en gasdriven variant, vilket är ett bra alternativ för företag som vill minska sin koldioxidutsläpp.

För kommunala myndigheter och organisationer som behöver transportera människor, är Iveco Daily en populär modell. Daily är en lätt lastbil med hög flexibilitet som kan anpassas till olika användningsområden. Den finns i flera olika längder, höjder och hjulbasalternativ som kan anpassas efter specifika behov.

Våra kunder säger

Sälja din Iveco?

Snabb värdering online
Fri upphämtning inom hela sverige
Pengar på kontot direkt

Hur många mil har bilen gått?
Hur är det invändiga skicket på bilen?
Hur är det utvändiga skicket på bilen?
Hur är bilens servicehistorik?
Vilka hjultyper ingår?
Hur många nycklar har bilen?
Är det något mer du vill att vi ska veta om din bil som kan påverka värderingen?
Ange dina kontaktuppgifter så att vi kan återkomma med ett bud.