Honda

Honda är ett japanskt bilmärke som har funnits sedan 1948 och är idag en av världens största tillverkare av motorcyklar och bilar. Företaget är känt för att producera pålitliga och högkvalitativa fordon som passar till en bred kundgrupp.

Honda erbjuder ett brett utbud av fordonstyper, inklusive småbilar, stadsjeepar, mellanstora och stora sedaner, sportbilar, hybrids och elbilar. Honda har även ett antal populära modeller, inklusive Civic, Accord, CR-V, HR-V och Odyssey, som alla erbjuder olika funktioner och fördelar som passar till olika behov och livsstilar.

Honda är också känt för sin tekniska innovation och utveckling. De var bland de första tillverkarna att utveckla en hybridbil, och deras Honda Accord Hybrid har varit en av de mest framgångsrika modellerna i dess klass. Honda har också gjort betydande framsteg inom bränslecellsfordon, som med deras Honda Clarity Fuel Cell, som använder vätgas för att driva en elmotor.

Kundgruppen för Honda är brett och inkluderar både unga och gamla kunder. Honda är känt för att tillverka pålitliga och säkra fordon, vilket gör dem till ett populärt val för familjer och förare som söker en pålitlig bil med hög säkerhet. Honda är också populärt bland unga förare som vill ha en sportig och prestandaorienterad bil, som deras Honda Civic Type R.

Honda har också utvecklat ett antal modeller som är särskilt lämpliga för stadskörning, som deras Honda Fit och HR-V. Dessa bilar är populära bland förare som bor i stadsmiljöer och som behöver en kompakt bil med god bränsleekonomi och enkel parkering.

Våra kunder säger

Sälja din Honda?

Snabb värdering online
Fri upphämtning inom hela sverige
Pengar på kontot direkt

Hur många mil har bilen gått?
Hur är det invändiga skicket på bilen?
Hur är det utvändiga skicket på bilen?
Hur är bilens servicehistorik?
Vilka hjultyper ingår?
Hur många nycklar har bilen?
Är det något mer du vill att vi ska veta om din bil som kan påverka värderingen?
Ange dina kontaktuppgifter så att vi kan återkomma med ett bud.