Ford

Ford är en av de äldsta bilmärkena i världen, och det amerikanska företaget har sedan starten 1903 utvecklat sig till en av de mest kända biltillverkarna i världen. Ford tillverkar allt från små bilar och SUV:ar till stora pickuper och sportbilar, vilket gör att de kan attrahera en bred kundgrupp.

En av de mest populära modellerna från Ford är Fiesta, en småbil som passar utmärkt för studenter och unga vuxna som söker en prisvärd och bränsleeffektiv bil. Modellen Focus, som är något större än Fiesta, riktar sig också till den yngre generationen, men passar också bra för småbarnsfamiljer som behöver en större bil.

För de som behöver en större och mer rymlig bil har Ford flera alternativ. SUV-modellerna Kuga och Edge är populära val för familjer och för dem som söker en bil med högre markfrigång. För dem som behöver ännu mer plats och vill ha en mer praktisk bil finns modellen S-Max, en sju-sitsig bil som passar bra för stora familjer.

För de som söker en sportig bil finns Mustang, en av Fords mest ikoniska modeller. Mustang riktar sig till en äldre och mer köpglad kundgrupp som söker en bil med hög prestanda och stil.

Ford har också en stark ställning på den amerikanska marknaden för pickupbilar, och deras modell F-150 är den mest sålda bilen i USA sedan flera decennier tillbaka. Denna modell passar till kunder som har behov av en kraftfull och pålitlig pickup för arbete och fritid.

Våra kunder säger

Sälja din Ford?

Snabb värdering online
Fri upphämtning inom hela sverige
Pengar på kontot direkt

Hur många mil har bilen gått?
Hur är det invändiga skicket på bilen?
Hur är det utvändiga skicket på bilen?
Hur är bilens servicehistorik?
Vilka hjultyper ingår?
Hur många nycklar har bilen?
Är det något mer du vill att vi ska veta om din bil som kan påverka värderingen?
Ange dina kontaktuppgifter så att vi kan återkomma med ett bud.