Fiat

Fiat är ett italienskt bilmärke som grundades 1899 i Turin. De är kända för att tillverka små och praktiska bilar, samt för sina ikoniska designsamarbeten med italienska designhus som Gucci och Prada. Fiat har en bred produktportfölj som inkluderar allt från små stadsbilar till större familjebilar och transportbilar.

Fiat har en bred målgrupp som sträcker sig från unga vuxna som söker en prisvärd och trendig stadsbil till familjer som behöver en rymlig och praktisk bil för sin vardag. Fiat 500 är en av märkets mest kända modeller och passar särskilt bra för en ung och urbans publik som vill ha en bil som är lätt att parkera och manövrera i stadsmiljöer.

Fiat Tipo är en annan populär modell som passar bra för en bredare publik. Den finns som både sedan och kombi och är utrustad med modern teknik och funktioner som gör den perfekt för både arbete och familjeanvändning.

Fiat Doblo är en transportbil som passar bra för företagare och småföretagare som behöver en mångsidig och praktisk bil för att transportera material och utrustning.

Fiat har också ett lyxigare segment med modeller som 500X och 500L som erbjuder mer utrymme och prestanda utan att offra den ikoniska Fiat-designen. Dessa modeller riktar sig till kunder som söker en högre nivå av lyx och bekvämlighet.

Våra kunder säger

Sälja din Fiat?

Snabb värdering online
Fri upphämtning inom hela sverige
Pengar på kontot direkt

Hur många mil har bilen gått?
Hur är det invändiga skicket på bilen?
Hur är det utvändiga skicket på bilen?
Hur är bilens servicehistorik?
Vilka hjultyper ingår?
Hur många nycklar har bilen?
Är det något mer du vill att vi ska veta om din bil som kan påverka värderingen?
Ange dina kontaktuppgifter så att vi kan återkomma med ett bud.