Dodge

Dodge är ett amerikanskt bilmärke som grundades år 1900 i Michigan, USA. Sedan dess har Dodge blivit känt för sina kraftfulla motorer och tuffa design. Dodge-bilar passar särskilt bra för personer som söker hög prestanda och sportiga köregenskaper.

Dodge har ett brett utbud av bilar som passar för olika kundgrupper. För personer som söker en sportig och snabb bil finns modeller som Dodge Challenger och Dodge Charger. Dessa två bilar har en kraftfull V8-motor som ger imponerande acceleration och hög topphastighet. De har också en snygg design med sportiga detaljer och ett brett utbud av anpassningsalternativ.

För personer som söker en mer praktisk bil finns Dodge Grand Caravan och Dodge Durango. Grand Caravan är en rymlig och bekväm minivan som är utformad för att ta dig och dina passagerare dit ni behöver vara. Durango är en större SUV som också erbjuder massor av utrymme och bekvämligheter för familjen. Båda bilarna är också utrustade med moderna teknologier för ökad säkerhet och bekvämlighet.

Dodge-bilar är också populära bland personer som söker prestanda på offroad. Modellen Dodge Ram 1500 är en populär pickuptruck som är byggd för att ta sig fram i svårt terräng och klara tunga arbetsuppgifter. Ram 1500 har också en lyxig inredning och moderna teknologier, vilket gör den till en populär bil även för personer som söker bekvämlighet och hög komfort.

Våra kunder säger

Sälja din Dodge?

Snabb värdering online
Fri upphämtning inom hela sverige
Pengar på kontot direkt

Hur många mil har bilen gått?
Hur är det invändiga skicket på bilen?
Hur är det utvändiga skicket på bilen?
Hur är bilens servicehistorik?
Vilka hjultyper ingår?
Hur många nycklar har bilen?
Är det något mer du vill att vi ska veta om din bil som kan påverka värderingen?
Ange dina kontaktuppgifter så att vi kan återkomma med ett bud.