Om oss och vår resa

Vår affärsidé har ända sedan grundandet - år 2017 - vilat på ett enkelt grundkoncept: hos DAAL Bil ska man som kund alltid kunna lita på att bli väl bemött, få hjälp och rätt pris – oavsett kunskapsnivå, ålder eller bakgrund.

Idén att starta en bilfirma började växa fram när vi som grundade företaget arbetade ihop på en av Stockholms största bilfirmor. Perioden på den stora bilfirman var en bra skola och lärde oss mycket om hur branschen fungerar, men alla fyra kände efter en tid att det måste gå att göra på ett annat sätt. Vi ville starta en bilfirma där alla kände sig trygga och väl omhändertagna, oavsett kunskapsnivå. Hos oss skulle kunden bemötas med ärlighet och kunna vara förvissad om att alltid få bästa möjliga pris – vare sig det handlade om att sälja eller köpa en bil.

När vi väl tog våra första staplande steg och grundade DAAL Bil hade vi inte mer än fyra bilar i vår bilpark. Idag har vårt utbud av bilar växt till det ni ser idag och antalet anställda har ökat. Men oavsett firmans tillväxt kommer vi aldrig rucka på vårt grundkoncept. Det är tack vare våra kunders förtroende som vi är där vi är idag och det är något vi aldrig glömmer.

Engagemang

Vi brinner för två saker: bilar och bra service. Vi kan vår bransch och vet vad som krävs för att du som kund ska få din bästa upplevelse hos oss.

Ansvar

Du som kund kan alltid vara förvissad om att vi tar alla delar i affärsprocessen mellan oss och våra kunder på största möjliga allvar.

Ärlighet

Vi är fast övertygade om att en god affär för dig som kund även är en god affär för oss. Målet är att du som kund är nöjd.

Trygghet

Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg vare sig du ska köpa eller sälja. Våra bilar har alltid garanti och vi löser eventuell skuld om du ska sälja.

Bekvämlighet

Alla våra processer är utformade för att det ska gå snabbt och smidigt för dig som kund. En bilaffär hos oss är aldrig komplicerad.

Vi köper och säljer i hela landet

Även om vi är stationerade i Stockholm betraktar vi hela Sverige som vår arbetsplats. Det innebär att du kan köpa bil hos oss, såväl som sälja bil, oavsett var i landet du befinner dig.

Om du tycker det är långt till Stockholm då hämtar vi din bil, om du är bosatt högst upp i landet eller längst ner gör ingen skillnad för oss.

En öppen och ärlig process

Som kund kan man ofta känna sig i underläge då man inte riktigt förstår processen som ligger bakom värderingen av en bil. Vårt mål är att synliggöra hur vår värdering går till i högsta möjliga grad. På det sättet kan du som kund känna dig tryggare i din affär med oss.

Om något ändå känns oklart är du givetvis alltid välkommen att kontakta oss.