DAAL BIL AB

Samarbetspartners

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. DNB ger dig möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa, hyra eller leasa. DNB ger dig även tillgång till ett flertal tilläggstjänster som kommer att underlätta ditt bilinnehav.

Vid tecknande av nytt billån erbjuder DNB fritt låneskydd under de tre (3) första månaderna.
(Gäller för privatpersoner under 65 år samt för egenföretagare).

Santander har lånet för dig, oavsett om du behöver en praktisk familjebil eller drömmer om att susa fram på landsvägen med din nya motorcykel. Fordonslånet kan anpassas till dina behov och du får alltid en betalplan som gör att du betalar av lånet i rätt takt. På det sättet står du inte med ett för stort lån den dag som du vill sälja ditt fordon.

Låneskydd ingår i lånet under den första tiden. Allt för att du ska känna dig trygg – vad som än händer. Kreditbeskedet får du oftast direkt på plats.

Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank. Länsförsäkringsbolagen äger gemensamt Länsförsäkringar AB, där Länsförsäkringar Bank ingår som ett dotterbolag.

Att köpa en bil är en stor investering. Wasa Kredit hjälper dig att lösa finansieringen inför ditt bilköp direkt hos bilhandlaren. Du lånar upp till 80 procent av bilens värde och 20 procent betalas kontant eller med inbytesbil som täcker kontantinsatsen.

Ibland vill man ha ett snabbare och smidigare alternativ till banken - det är här Svea Ekonomi kommer in i bilden. Med Konsumentlånet kan du enkelt låna upp till 400 000 kr.

Räntan på lånet sätts individuellt och grundar sig på den information vi får från dig och från kreditupplysningsföretagen. Vi följer självklart god kreditsed. Lånet är inte bundet utan kan lösas när du vill utan extra kostnad.

I samarbete med Trygg Hansa får du deras extra­laddade TryggaMil Försäkring som ger dig snabb hjälp om oturen är framme. Trygg Hansa bryr sig inte bara om bilen, utan även om dig!

Trygg-Hansa är en del av det danska försäkrings­bolaget Codan Forsikring som är ett av nordens största skade­försäkrings­bolag. Genom att erbjuda sina kunder service som avlastar hjälper de till både när olyckan är framme, men också när inget har hänt. Trygg-Hansa finns där i vått och torrt.

Folksam bilförsäkring har det du behöver för att vara trygg på vägen och är topprankad hos konsumenternas försäkrings­byrå. Varje år hanterar folksam över 50 000 trafikskador och nära 840 000 bilar är försäkrade hos dem.

Folksam erbjuder en generös försäkring så att du kan färdas tryggt i din bil på vägarna. Om olyckan är framme eller om det är tjuvar i farten så får du hjälp. Väljer du Folksams stora bil­försäkring ingår dessutom både assistans och hyrbils­försäkring.

Bilgaranti för din trygghet! Vi är kvalitets­med­vetna och som kvalitets­med­vetna åter­försäljare av fordon erbjuder vi en garanti till dig som köpare. GarantiDirekt tillhanda­håller marknadens effektivaste system för hantering om något händer med ditt fordon, allt för att du som köpare ska få bästa möjliga service vart du än befinner dig. Vi har tre stycken för­definierade paket. Large, Medium och Small paket vi kan erbjuda dig är avhängt av åldern på fordonet samt hur långt fordonet gått. GarantiDirekt är en produkt från Solid Försäkring.

Vi är en CARFAX Advantage Dealer. När du ska köpa en begagnad bil så Kolla upp bilen direkt med CARFAX - rekommenderat av experter! Carfax erbjuder oberoende och pålitlig fordons­historik, besiktnings­historik, ägar­uppgifter och generella fordons­uppgifter. Carfax ambition är att du som blivande bilägare ska kunna fatta säkra och trygga köp­beslut. Försäkra dig om att bilen inte varit stulen, inte har manipulerad mätar­ställning, har god besiktnings­historik och ägar­uppgifter.

Interwheel Sweden AB är ett grossist­företag inom däck- och fälg­branschen med huvud­kontor i Karlstad. Deras kunder är idag över 500 bil­handlare i Sverige men även i Norge, Finland och Danmark. Antal med­arbetare är 25. Sedan juni 2012 ingår vi i Pirelli group.

Interwheel marknads­för och säljer produkter från marknadens ledande till­verkare - Pirelli, Goodyear Dunlop, Continental, Michelin och Nokian. Vi erbjuder även budget­däck från Imperial.

Compricer startades 2005 för att hjälpa sina kunder att hitta bättre avtal för sin privat­ekonomi. Compricer tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelse­tjänster som kunde hjälpa med försäkringar, el­avtal, bank­tjänster och bred­bands­leverantörer.

Vi på DAAL Bil gör alltid vårt yttersta för att du som kund skall få den bästa försäkringen till det bästa priset. Vi samarbetar därför med Compricer.