Bilar till salu > Citroën

Citroën

Citroën är ett franskt bilmärke som har funnits sedan 1919 och har en lång historia av att tillverka innovativa bilar. Företaget är känt för sin banbrytande design och teknik och har skapat flera legendariska modeller genom åren. Citroën har även varit en ledande aktör inom motorsport och har vunnit flera mästerskap, inklusive World Rally Championship.

Citroën riktar sig till en bred kundgrupp, men är särskilt populärt bland kunder som söker efter ett praktiskt och pålitligt fordon till ett rimligt pris. Citroën erbjuder en mängd olika modeller, från små stadsbilar till stora familjebilar och SUV:ar, och passar således till kunder med olika behov och livsstilar.

För kunder som söker en liten och ekonomisk bil, erbjuder Citroën modeller som C1 och C3, som är perfekta för stadskörning och har låg bränsleförbrukning. C3 Aircross är en annan populär modell inom SUV-segmentet och är utrustad med en rad innovativa tekniska funktioner. För de som söker en större bil erbjuder Citroën modeller som C4 SpaceTourer, som är en rymlig familjebil med gott om utrymme för passagerare och bagage.

Citroën har också satsat på miljövänlig teknik och erbjuder flera el- och hybridmodeller, som C5 Aircross Hybrid och e-C4, som är idealiska för kunder som vill minska sin miljöpåverkan. Dessa modeller är också förmånliga för kunder som söker en skattefri bil eller vill köra en bil med lägre utsläpp.

Citroën är känt för sin innovativa teknik och har tagit fram flera innovativa funktioner, såsom fjädringssystemet hydropneumatisk fjädring som introducerades i Citroën DS 1955. Företaget fortsätter att satsa på ny teknik och är ledande inom teknik som parkeringsassistans, 360-graders kamera och uppkopplingsteknik.

Våra kunder säger

Sälja din Citroën?

Snabb värdering online
Fri upphämtning inom hela sverige
Pengar på kontot direkt

Hur många mil har bilen gått?
Hur är det invändiga skicket på bilen?
Hur är det utvändiga skicket på bilen?
Hur är bilens servicehistorik?
Vilka hjultyper ingår?
Hur många nycklar har bilen?
Är det något mer du vill att vi ska veta om din bil som kan påverka värderingen?
Ange dina kontaktuppgifter så att vi kan återkomma med ett bud.